A bisztri.hu használatára ezen az oldalon összefoglalt felhasználói feltételek érvényesek

Használati alapelvek

A weboldalon a következő lehetőségekkel élhetnek a látogatók: regisztráció, hozzászólás, üzenet küldés, különféle tartalmi elemek feltöltése, rendelés és vásárlás.

Kérjük, a weboldal használata során:
ne sértse meg más személyiségi jogait;
ne sértsen meg semmilyen szellemi tulajdonhoz fűződő jogot;
ne tegyen  becsületsértő, pornográf, rasszista vagy gyűlöletkeltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó kijelentéseket;
ne töltsön fel vírust tartalmazó vagy esetlegesen biztonsági problémákat eredményező fájlokat; és
semmilyen egyéb módon ne veszélyeztesse a weboldalt.

Tájékoztatjuk, hogy a jogellenesnek vagy sértőnek tartott tartalmat a weboldalról szabadon eltávolíthatjuk.

Adatvédelem

Az Adatvédelmi Irányelv a weboldalon megosztott minden személyes adatra kiterjed. Adatvédelmi Irányelvünket itt találja.

Szellemi alkotásokhoz fűződő jogok

Szolgáltatott tartalom

A weboldalon az üzemeltető által vagy nevében publikált anyagokhoz (pl. szövegekhez és képekhez) fűződő szerzői-, és más szellemi alkotáshoz fűződő jogok jogosultja Bisztri Valéria e.v, illetve a vonatkozó jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

A Felhasználó jogosult a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra (azaz nem kereskedelmi felhasználás céljából) sokszorosítani. E jog gyakorlásának feltétele, hogy a Felhasználó érintetlenül hagyja és tekintetbe veszi a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, köztük az egyes tartalmakhoz kapcsolódóan feltüntetett szerzői jogokra vonatkozó nyilatkozatot.

A Felhasználó kijelenti, hogy a weboldalra általa feltöltött tartalomnak a szerzője vagy rendelkezik a tartalomra vonatkozó jogokkal és a tartalmat weboldalon megoszthatja.

A Felhasználó belegyezik, hogy az általa feltöltött tartalom nem bizalmasan lesz kezelve, valamint hozzájárul ahhoz, hogy arra vonatkozóan jogdíjmentes, időbeli korlátozás nélkül, az egész világra kiterjedő felhasználási jogot nyújt a Bisztri Valéria e.v. számára (így különösen a tartalom közzétételére, sokszorosítására, továbbítására, nyilvánosságra hozására vagy sugárzására) üzleti tevékenységével kapcsolatos célokból.

Tájékoztatjuk, hogy a weboldal üzemeltetője saját belátása szerint dönthet a tartalom felhasználásáról.

Felelősség

Az üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa a weboldalon található tartalmak valósságát. Az üzemeltető nem vállal felelősséget semmilyen pontatlan információból, zavarból, az oldal elérhetetlenségéből vagy egyéb eseményből eredő közvetlen (pl. számítógép meghibásodása) vagy közvetett (pl. elmaradt haszon) károkért. A Felhasználó vállalja, hogy a weboldalon található anyagokat kizárólag saját felelősségére használja.

A weboldal a bisztri.hu-n kívüli weboldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A bisztri.hu-nak nincs ellenőrzése a harmadik felek weboldalai felett és nem feltétlenül támogatja azokat, illetve nem vállal felelősséget azokért, így azok tartalmáért, pontosságáért és működéséért.

Amennyiben a Felhasználó külső weboldalt üzemeltet és a jelen weboldalhoz kíván hivatkozást létrehozni a bisztri.hu ezt nem kifogásolja feltéve, hogy a Felhasználó a jelen weboldal pontos nyitóoldali URL-jét adja meg  és semmilyen módon nem keltheti azt a látszatot, hogy a bisztri.hu támogatná vagy hozzá kapcsolódna. A „framing“ vagy hasonló megoldások alkalmazása tilos, és a Felhasználó köteles gondoskodni róla, hogy a weboldalra mutató hivatkozás új ablakban nyíljon meg.

Kapcsolat

A jelen weboldal üzemeltetője Bisztri Valéria e.v. (székhely: 1111 Budapest, Egry József utca 17.).

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő elérhetőségen: valeria@bisztri.hu

Változások

A weboldal üzemeltetője a jelen felhasználási feltételek módosításának jogát fenntartja. E felhasználási feltételek és az esetleges újabb információk áttekintése érdekében rendszeresen látogassa ezt az oldalt.

Irányadó jog és joghatóság

A weboldal kizárólag magyarországi felhasználók számára készült. A weboldal üzemeltetője nem tesz arra irányuló kijelentést, hogy a weboldalon található anyagok és információk Magyarországon kívül megfelelőek vagy elérhetőek.

A Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja, hogy a weboldal használatából származó vagy azzal kapcsolatos vitákra és követelésekre Magyarország joga alkalmazandó. Az esetleges jogviták eldöntésére Magyarország bíróságai rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

Felhasználó a weboldal látogatásával elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.