Mindannyiunk munkáját megkönnyítik az interneten fellelhető és legtöbbször ingyen letölthető, használható ikonok. Éppen ezért engedd meg, hogy megosszam veled a kedvenc ikon gyűjteményeimet! A lista időről-időre bővül, mivel folyamatosan változnak a trendek. Igen, még az ikonok is képesek megújulni.

Ha kérdésed van az ikonok szerkesztésével, használatával kapcsolatban, küldj egy üzenetet! Ha szeretnéd bővíteni az ikon gyűjteményt, juttasd el hozzám kedvencedet! Addig is szemezgess a lentiekből és kérlek oszd meg ezt a bejegyzést ismerőseiddel!

Font Kiko

Ingyenes

A Font Kiko gyűjteménye majdnem 800 ikont tartalmaz. Az óriási választék mellett az is nagy előnye, hogy bármilyen célra felhasználhatod a letöltött ikonokat. A keresés nagyon egyszerű, ráadásul light, regular és solid stílusok közül is választhatsz. A basic ikonok mellett olyan speciális területek számára is találhatsz ikonokat, mint például az egészségügy. Használat esetén nem kötelező feltüntetni a forrást, azonban nagyra értékelik, ha egy-egy megosztással hálálod meg munkájukat.

A gyűjteménybe került: 2019. 06. 18.

letölthető ikonok

Material Icons Library

Ingyenes

A Material Icons Library csapata több, mint 1000 ikont gyűjtött össze ingyenes használatra. Minden ikon egyértelmű elnevezést kapott, illetve rendszerezve kerül a letöltés mappádba. A 16 kategóriába sorolt, 24×24 px nagyságú ikonok, 3 különböző stílusban érhetőek el. A legjobb, hogy kompatibilis a következőkkel: Sketch, Figma, SVG, Invision Studio, Adobe XD és Photoshop.

A gyűjteménybe került: 2019. 06. 18.
letölthető ikonok

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment